Leerlingen

 Als je op ’t Beeckland zit, krijg je les op een veilige plek op een kleine Vmbo-school (ongeveer 400 leerlingen). Op ’t Beeckland leer je zoveel mogelijk over jezelf en de wereld om je heen. Dit betekent dat we je op je eigen niveau uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Iedere leerling heeft een eigen leerstijl.

 

Daarom houden we rekening met die verschillen. Op 't Beeckland leer je ook ' in het echt' door bijvoorbeeld stage te lopen. Je leert met je hoofd, je hart en je handen en dat leren met je hoofd kan nog weleens problemen opleveren, daarom hebben we onze leerlingbegeleiding heel goed geregeld. Je eerste aanspreekpunt is je mentor, maar je kunt ook terecht bij onze counselors als je ergens mee zit. Je kunt ook ondersteuningslessen volgen en leerlingen met dyslexie of andere leerproblemen krijgen extra tijd en aandacht.
't Beeckland heeft twee gebouwen. Op het hoofdgebouw aan het Hoge krijg je vooral les in de algemeen vormende vakken, maar ook techniek, Lob, tekenen en handvaardigheid hebben er een plekje. Op de locatie aan de Nieuwstad worden de beroepsgerichte vakken gegeven in grote praktijklokalen.