Op 't Beeckland

Als je voor het eerst op 't Beeckland komt, merk je dat er veel anders is dan op de basisschool. 
Je gaat op de fiets naar school en soms betekent dat dat je een eind moet fietsen, maar omdat je dat meestal samen of met een groep doet, is dat eigenlijk ook wel heel gezellig. Bovendien bewegen is gezond en zo gaat het als het ware vanzelf.

 

Misschien deed je het op de lagere school ook al, maar op 't Beeckland blijft iedereen over, al noemen we dat niet zo. Tijdens de kleine en de grote pauze kun je in de kantine of op het schoolplein je meegebrachte boterham opeten.  
Alle leerlingen hebben een kluisje en daar stoppen ze hun jas in. Je kunt er ook boeken in bewaren die je die dag niet nodig hebt, zodat je niet zoveel hoeft te sjouwen.  Je mobiel doe je in de mobieltjesbox tijdens de lessen.
Misschien kom je van een andere middelbare school dan zijn de verschillen niet zo groot, maar 't Beeckland heeft een eigen sfeer, begeleiding en eigen regels. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het goed gaat op school. Kijk maar eens in de Schoolgids onder Overigen, daar kun je lezen wat we met elkaar hebben afgesproken.