Kamp Tsjechië
Bericht geplaatst op: 10-7-2018

Na een lange, maar zeer gezellige busreis vol muziek, snoep en heel veel geklets was het dan eindelijk zover! Hotel Mustek in zicht! Nadat de kamers waren ingedeeld en we een hapje hadden gegeten, ging het kampvuur aan! Worstjes erboven, marshmallows erbij, muziek uit de boxen. Een top avond.

De volgende dag vertrokken we naar Theresienstadt. Hier kregen we een rondleiding over de geschiedenis, dit was erg indrukwekkend. In de middag mochten we ons eerste geld uitgeven in het stadje Kalova Vary. Wie wilde kon genieten van het mooie uitzicht waar we via een treintje naar toe gingen. In de avond een lekkere barbecue en lekker chillen.

De woensdag was de dag dat we vertrokken naar Praag! Eerst een fotospeurtocht om de highlights van deze prachtige stad te ontdekken. Waar we het meeste naar uitkeken was natuurlijk om daar even lekker te shoppen. Allemaal tasjes vol met mooie en leuke spulletjes. Nog even een gezonde maaltijd bij de Macdonalds en weer terug naar het hotel.

Na een nacht lekker slapen gingen we op pad naar de sportdag! Hoe gaaf was dit. Heel anders dan in Nederland. Tokkelen over een groot meer, een vlot bouwen, boogschieten en biatlonschieten.
Maar ook de ‘high rope challenge’, wat was dat hoog! De vrije val en de favoriet van velen ‘the swing’. Wat een hoop gegil was er deze dag te horen! De disco als afsluiter van deze week kon natuurlijk niet ontbreken. Knallen maar met die muziek en lekker dansen!

En zo vloog deze week voorbij en zaten we de vrijdag alweer in de bus naar Vorden. We hebben genoten van deze week en zullen hem nooit vergeten.


Terug