Office 365
Bericht geplaatst op: 10-9-2018

Alle leerlingen van 't Beeckland hebben sinds dit schooljaar een e-mailadres van school in Office 365. Office 365 is de cloud-versie van het Office pakket van Microsoft. De meest gebruikte toegangsmogelijkheden zijn:

 

  • Via het internet kun je je e-mail lezen via de webmail. (https://outlook.office365.com)
  • Via de mailapp op je telefoon of tablet. Klik hier voor de instructie.

Je gebruikt de volgende gegevens om in te loggen:

  • E-mail adres: gebruikersnaam@leerling.ulenhof.nl
    De gebruikersnaam is gelijk aan je gebruikersnaam voor de computers op school en voor Magister.
  • Wachtwoord: Het wachtwoord voor Office 365 is gelijk aan het wachtwoord dat je gebruikt op de computers  op school en voor Magister.

Toegangsmogelijkheden

Het is op verschillende manieren mogelijk om de e-mail/agenda en andere programma’s van Office 365 te benaderen. Onderstaande afbeelding legt de mogelijkheden uit.


 

Microsoft Office 2016 voor thuis

Alle leerlingen van het Ulenhofcollege mogen gratis gebruik maken van Microsoft Office 2016 (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Publisher, etc.) op maximaal 5 privé apparaten. Klik hiervoor de instructie.

Opmerking: Wanneer je de melding krijgt dat je licentie verlopen is, verwijder dan Microsoft Office volledig van je computer en download de nieuwste versie via Office 365.

OneDrive

OneDrive is je eigen opslagruimte van Office 365, je krijgt maar liefst 500 Gb opslagruimte! Data die op OneDrive staat is overal benaderbaar vanaf vrijwel elk apparaat, binnen en buiten school. Klik hier voor meer uitleg.


Terug