De school

't Beeckland is onderdeel van het Kompaan College. Éen sterk regionaal vmbo waarin het beste van zit van het vmbo van Ulenhofcollege ‘t Beeckland, het vmbo van het Stedelijk en de mavo van het Baudartius College in Zutphen. Het Kompaan College biedt onderwijs aan leerlingen met een basisschooladvies Vmbo basisberoepsgerichte-, kaderberoepsgerichte- of gemengde leerweg en Mavo. De lessen van ’t Beeckland in Vorden worden gegeven op twee locaties, het hoofdgebouw op Het Hoge 41 en de locatie op de Nieuwstad 49 met de praktijklokalen. 

Op ’t Beeckland willen wij alle leerlingen zoveel mogelijk over zichzelf en de wereld om hen heen leren laten. Dit betekent dat wij alle leerlingen op hun eigen niveau uitdagen om het beste te presteren. Iedere leerling heeft een eigen leerstijl. Daarom hebben wij een onderwijsconcept ontwikkeld dat rekening houdt met verschillen, waarin leerlingen van en met elkaar leren en waarin veel geleerd wordt van de werkelijkheid, in ‘echte situaties’. Om onze leerlingen kennis te laten maken met zoveel mogelijk facetten van de samenleving zijn er in elk leerjaar excursies en besteden wij op ‘t Beeckland veel aandacht aan beroepsgeoriënteerde stages, kunst en cultuur en internationalisering.'

Over een jaar of drie zullen er twee nieuwe schoolgebouwen zijn voor het Kompaan College. Eén in Zutphen en één in Vorden. Totdat we twee nieuwe locaties hebben volg je de lessen van het Kompaan College in de huidige schoolgebouwen: Vorden, locatie Het Hoge en de Nieuwstad, Zutphen, locatie Isendoornstraat of Zutphen, locatie Wijnhofstraat.


Het Kompaan College maakt deel uit van een bestuurlijk samenwerkingsverband: AchterhoekVO
Meer informatie over de organisatie kunt u lezen in de schoolgids.

Meer informatie over het Kompaan College kan je lezen op de website


De school maakt deel uit van een bestuurlijk samenwerkingsverband: AchterhoekVO
Meer informatie over de organisatie kunt u lezen in de schoolgids.